Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Creme bonjour levite valkosipuli48g86kcal4g1.8g7.1g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 18g65kcal3.9g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana964g1345kcal103.8g21.8g94g6.2g
Valittu annoskoko482g673kcal51.9g10.9g47g3.1g
Annoskoko puolitettuna241g336kcal26g5.5g23.5g1.6g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.3g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811