Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.4g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Creme bonjour levite valkosipuli56g100kcal4.7g2.1g8.3g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 20g76kcal4.6g0g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)205g55kcal2.7g9.8g0.4g3.5g
Valkosipuli 4.1g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1127g1572kcal121.4g25.4g110g7.4g
Valittu annoskoko563g786kcal60.7g12.7g55g3.7g
Annoskoko puolitettuna282g393kcal30.4g6.4g27.5g1.9g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.3g9.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811