Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2404g3990kcal456.7g0g240.4g0g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Creme bonjour levite valkosipuli571g1028kcal48g21.1g85.6g0.6g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 210g786kcal46.9g0g67.3g0g
Sipuli (kuorittu)2103g568kcal27.3g101g4.2g35.8g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Oliiviöljy 135g1196kcal0g0g135.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11592g16169kcal1247g260g1133.8g74.6g
Valittu annoskoko5796g8084kcal623.5g130g566.9g37.3g
Annoskoko puolitettuna2898g4042kcal311.8g65g283.5g18.7g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811