Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2671g4434kcal507.5g0g267.1g0g
Kananmuna kuoreton 367g524kcal45.9g1.1g37.6g0g
Creme bonjour levite valkosipuli634g1142kcal53.3g23.5g95.1g0.6g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 234g873kcal52.1g0g74.8g0g
Sipuli (kuorittu)2337g631kcal30.4g112.2g4.7g39.7g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Oliiviöljy 150g1329kcal0g0g150.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g17965kcal1385.8g288.8g1259.6g82.6g
Valittu annoskoko6440g8983kcal692.9g144.4g629.8g41.3g
Annoskoko puolitettuna3220g4491kcal346.5g72.2g314.9g20.7g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811