Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha301g499kcal57.1g0g30g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Creme bonjour levite valkosipuli71g128kcal6g2.6g10.7g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 26g98kcal5.9g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 17g150kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1449g2021kcal156g32.4g141.4g9.4g
Valittu annoskoko725g1011kcal78g16.2g70.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna362g505kcal39g8.1g35.4g2.4g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811