Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Creme bonjour levite valkosipuli760g1368kcal63.8g28.1g114g0.8g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 280g1046kcal62.5g0g89.6g0g
Sipuli (kuorittu)2800g756kcal36.4g134.4g5.6g47.6g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Oliiviöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15432g21525kcal1660.2g345.8g1509.2g99.2g
Valittu annoskoko7716g10762kcal830.1g172.9g754.6g49.6g
Annoskoko puolitettuna3858g5381kcal415.1g86.5g377.3g24.8g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811