Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )17g153kcal0g0g16.8g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 97g295kcal8.5g53.7g1.8g13.5g
Grahamjauho 250g820kcal26.4g151.8g5.5g24.8g
Vehnäjauho puolikarkea 270g926kcal27.5g189g3.2g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2382g4462kcal138g790.2g55g102.6g
Valittu annoskoko1191g2231kcal69g395.1g27.5g51.3g
Annoskoko puolitettuna596g1116kcal34.5g197.6g13.8g25.7g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901