Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g114g205kcal8.4g4.6g16g0g
Vesi, vesijohtovesi 456g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras230g805kcal31g150.8g6.7g13.8g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g5.7g38kcal0g0g4.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 228g519kcal43.4g0g38.8g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu17g45kcal5.3g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g3260kcal178g317.4g136.8g30g
Valittu annoskoko1120g1630kcal89g158.7g68.4g15g
Annoskoko puolitettuna560g815kcal44.5g79.4g34.2g7.5g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978