Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g143g257kcal10.6g5.7g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 571g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras287g1006kcal38.8g188.5g8.3g17.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g7.1g47kcal0g0g5.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 285g649kcal54.2g0g48.5g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu21g56kcal6.6g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g4075kcal222.6g396.6g171g37.4g
Valittu annoskoko1400g2038kcal111.3g198.3g85.5g18.7g
Annoskoko puolitettuna700g1019kcal55.7g99.2g42.8g9.4g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978