Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g171g308kcal12.7g6.8g24g0g
Vesi, vesijohtovesi 685g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras345g1207kcal46.6g226.3g10g20.7g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g8.6g57kcal0g0g6.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 342g779kcal65g0g58.2g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu26g67kcal8g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g4890kcal267.2g476g205.2g44.8g
Valittu annoskoko1680g2445kcal133.6g238g102.6g22.4g
Annoskoko puolitettuna840g1223kcal66.8g119g51.3g11.2g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978