Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g200g359kcal14.8g8g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 799g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras402g1408kcal54.3g264g11.7g24.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g10g66kcal0g0g7.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 399g909kcal75.9g0g67.9g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu30g78kcal9.3g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g5705kcal311.8g555.6g239.4g52.2g
Valittu annoskoko1960g2853kcal155.9g277.8g119.7g26.1g
Annoskoko puolitettuna980g1426kcal78g138.9g59.9g13.1g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978