Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g228g411kcal16.9g9.1g32g0g
Vesi, vesijohtovesi 913g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras460g1610kcal62.1g301.7g13.3g27.6g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g11g75kcal0g0g8.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 456g1039kcal86.7g0g77.6g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu34g89kcal10.6g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g6520kcal356.2g634.8g273.4g59.8g
Valittu annoskoko2240g3260kcal178.1g317.4g136.7g29.9g
Annoskoko puolitettuna1120g1630kcal89.1g158.7g68.4g15g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978