Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g257g462kcal19g10.3g35.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1027g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)154g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras517g1811kcal69.8g339.4g15g31g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g13g85kcal0g0g9.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 514g1168kcal97.6g0g87.3g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu39g100kcal11.9g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g7335kcal400.6g714.2g307.6g67.2g
Valittu annoskoko2520g3668kcal200.3g357.1g153.8g33.6g
Annoskoko puolitettuna1260g1834kcal100.2g178.6g76.9g16.8g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978