Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g285g514kcal21.1g11.4g39.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1141g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras575g2012kcal77.6g377.1g16.7g34.5g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g14g94kcal0g0g10.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 571g1298kcal108.4g0g97g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu43g111kcal13.3g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g8150kcal445.2g793.4g341.8g74.8g
Valittu annoskoko2800g4075kcal222.6g396.7g170.9g37.4g
Annoskoko puolitettuna1400g2038kcal111.3g198.4g85.5g18.7g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978