Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g400g720kcal29.6g16g56g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras806g2821kcal108.8g528.7g23.4g48.4g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g20g132kcal0g0g14.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 800g1820kcal152g0g136g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu60g156kcal18.6g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7852g11428kcal624.2g1112.4g479.4g105g
Valittu annoskoko3926g5714kcal312.1g556.2g239.7g52.5g
Annoskoko puolitettuna1963g2857kcal156.1g278.1g119.9g26.3g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978