Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g57g103kcal4.2g2.3g8g0g
Vesi, vesijohtovesi 228g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras115g402kcal15.5g75.4g3.3g6.9g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g2.9g19kcal0g0g2.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 114g260kcal21.7g0g19.4g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu8.6g22kcal2.7g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1630kcal89g158.6g68.4g15g
Valittu annoskoko560g815kcal44.5g79.3g34.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna280g408kcal22.3g39.7g17.1g3.8g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978