Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g86g154kcal6.3g3.4g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 342g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras173g604kcal23.3g113.1g5g10.3g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g4.3g28kcal0g0g3.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 171g390kcal32.5g0g29.1g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu13g33kcal4g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g2445kcal133.6g238g102.6g22.4g
Valittu annoskoko840g1223kcal66.8g119g51.3g11.2g
Annoskoko puolitettuna420g611kcal33.4g59.5g25.7g5.6g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978