Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu200g600kcal8.2g8g60g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)250g150kcal2.5g11.3g10g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g300g720kcal54g0g54g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g434g1432kcal52.1g284.3g9.5g26g
Valkoviini kuiva 120g82kcal0.4g0.7g0g0g
Kalaliemikuutio 11g34kcal1.1g3.7g1.5g0.1g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g185g50kcal2.4g8.9g0.4g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3078g6631kcal243g636g324.8g58.8g
Valittu annoskoko1539g3316kcal121.5g318g162.4g29.4g
Annoskoko puolitettuna770g1658kcal60.8g159g81.2g14.7g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979