Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)601g631kcal96.1g12g21g0g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Munakoiso 801g179kcal4g24.8g1.6g20g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Kikherne säilötty Bonduelle531g690kcal34.5g106.1g15.9g26.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )28g252kcal0g0g28g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g741g259kcal7.4g50.4g3.7g10.4g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g22g62kcal4.4g1.1g4.4g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 80g159kcal1.1g1.4g16g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g4950kcal312.6g474.4g187.2g152.6g
Valittu annoskoko3752g2475kcal156.3g237.2g93.6g76.3g
Annoskoko puolitettuna1876g1238kcal78.2g118.6g46.8g38.2g
Arvot/100g100g66kcal4.2g6.3g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83880