Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)75g79kcal12g1.5g2.6g0g
Paprika punainen 43g13kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Munakoiso 100g22kcal0.5g3.1g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Kikherne säilötty Bonduelle66g86kcal4.3g13.3g2g3.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g93g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.8g7.7kcal0.6g0.1g0.6g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 10g20kcal0.1g0.2g2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g619kcal39g59.4g23.8g18.8g
Valittu annoskoko469g309kcal19.5g29.7g11.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna235g155kcal9.8g14.9g6g4.7g
Arvot/100g100g66kcal4.2g6.3g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83880