Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)150g158kcal24g3g5.3g0g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Munakoiso 200g45kcal1g6.2g0.4g5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Kikherne säilötty Bonduelle133g172kcal8.6g26.5g4g6.6g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )7g63kcal0g0g7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.9g12.6g0.9g2.6g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 20g40kcal0.3g0.4g4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g1238kcal78.4g118.6g46.8g38.2g
Valittu annoskoko938g619kcal39.2g59.3g23.4g19.1g
Annoskoko puolitettuna469g309kcal19.6g29.7g11.7g9.6g
Arvot/100g100g66kcal4.2g6.3g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83880