Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 520g638kcal110g0g21.6g0g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 70g53kcal3.2g9g0.1g0.7g
Oivariini, 60 (100g)10g55kcal0.1g0.1g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g570g342kcal8.5g74.1g0.6g5.1g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Paprika punainen 176g52kcal1.7g7.9g0.7g3.3g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4595g3273kcal258g232.2g140.4g26.2g
Valittu annoskoko2298g1636kcal129g116.1g70.2g13.1g
Annoskoko puolitettuna1149g818kcal64.5g58.1g35.1g6.6g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236