Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 50g355kcal0.4g0.2g40g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa25g75kcal5.8g0g5.8g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g200g100kcal6g8g5g0g
Ruohosipuli, tuore10g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1349g3479kcal105.4g478.2g120.8g23g
Valittu annoskoko675g1740kcal52.7g239.1g60.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna337g870kcal26.4g119.6g30.2g5.8g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238