Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 300g921kcal82.1g7.5g63g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.2g0.6g1.7g
Siirappi 105g317kcal0.1g77.8g0g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g450g144kcal14.9g20.3g0g0g
Rusina 60g175kcal1.7g36.1g0.3g5.8g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 64g218kcal3.9g48.2g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4185g4404kcal215.4g575.6g128.6g18g
Valittu annoskoko2092g2202kcal107.7g287.8g64.3g9g
Annoskoko puolitettuna1046g1101kcal53.9g143.9g32.2g4.5g
Arvot/100g100g105kcal5.1g13.8g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84428