Kinkku-Ruislasagne
1. Valmista kastike.
Kiehauta jauhot rasvassa.
Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.
Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.
Lisää sulatejuusto pieninä nokareina.
Mausta mustapippurilla.
Sekoita, kunnes juusto on liuennut.
2. Kaada pienehköön lasagnevuokaan noin 1/3 kastikkeesta.
Lado päälle 3 viipaletta ruipaloja ( määrä riippuu vuoan koosta) halkaisupinta ylöspäin.
Nostele leiville kinkkusuikaleita tasaiseksi kerrokseksi.
Kaada päälle kastiketta.
Lado pinnalle loput leivät ja kaada päällimmäiseksi kastiketta.
3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa
Silu