Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kinkku-Ruislasagne

1. Valmista kastike.

Kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.

Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.

Lisää sulatejuusto pieninä nokareina.

Mausta mustapippurilla.

Sekoita, kunnes juusto on liuennut.

2. Kaada pienehköön lasagnevuokaan noin 1/3 kastikkeesta.

Lado päälle 3 viipaletta ruipaloja ( määrä riippuu vuoan koosta) halkaisupinta ylöspäin.

Nostele leiville kinkkusuikaleita tasaiseksi kerrokseksi.

Kaada päälle kastiketta.

Lado pinnalle loput leivät ja kaada päällimmäiseksi kastiketta.

3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Silu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g250g625kcal47.5g0.1g55g0g
Kevytmaito hyla (Valio)600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g30g108kcal3.9g21g0.6g1.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Kevyt pizzasuikale (250 g)250g230kcal32.5g2.5g10g0g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)162g348kcal13.3g66.4g2.1g16.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2644g3607kcal233.4g238.2g201.4g34.6g
Valittu annoskoko1322g1803kcal116.7g119.1g100.7g17.3g
Annoskoko puolitettuna661g902kcal58.4g59.6g50.4g8.7g
Arvot/100g100g136kcal8.8g9g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84479