Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 750g288kcal7.5g51.7g1.5g18.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )23g202kcal0g0g22.5g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Hunaja34g113kcal0.3g27.7g0g0g
Saksanpähkinä 53g357kcal7.7g1.7g34.2g8.3g
Vuohenjuusto President225g580kcal42.7g1.1g45g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g177g48kcal2.3g8.5g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2526g3179kcal121.2g182g207.2g60g
Valittu annoskoko1263g1590kcal60.6g91g103.6g30g
Annoskoko puolitettuna632g795kcal30.3g45.5g51.8g15g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701