Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 999g384kcal10g69g2g25g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )30g270kcal0g0g30g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Hunaja45g151kcal0.4g36.9g0g0g
Saksanpähkinä 70g476kcal10.3g2.3g45.6g11.1g
Vuohenjuusto President300g774kcal57g1.5g60g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g236g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3368g4239kcal161.8g242.8g276.2g80.2g
Valittu annoskoko1684g2120kcal80.9g121.4g138.1g40.1g
Annoskoko puolitettuna842g1060kcal40.5g60.7g69.1g20.1g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701