Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1249g480kcal12.5g86.2g2.5g31.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )38g337kcal0g0g37.5g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.2g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Hunaja56g188kcal0.6g46.1g0g0g
Saksanpähkinä 87g595kcal12.9g2.9g57g13.9g
Vuohenjuusto President375g967kcal71.2g1.9g75g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g295g80kcal3.8g14.2g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4210g5299kcal202.2g303.6g345.2g100.2g
Valittu annoskoko2105g2649kcal101.1g151.8g172.6g50.1g
Annoskoko puolitettuna1053g1325kcal50.6g75.9g86.3g25.1g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701