Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1499g575kcal15g103.4g3g37.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )45g405kcal0g0g45g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Hunaja68g226kcal0.7g55.3g0g0g
Saksanpähkinä 105g714kcal15.4g3.5g68.4g16.7g
Vuohenjuusto President450g1160kcal85.4g2.2g89.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g354g96kcal4.6g17g0.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5052g6358kcal242.6g364g414g120.4g
Valittu annoskoko2526g3179kcal121.3g182g207g60.2g
Annoskoko puolitettuna1263g1590kcal60.7g91g103.5g30.1g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701