Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1749g671kcal17.5g120.7g3.5g43.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )53g472kcal0g0g52.5g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.7g4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Hunaja79g264kcal0.8g64.5g0g0g
Saksanpähkinä 122g833kcal18g4g79.8g19.5g
Vuohenjuusto President525g1354kcal99.7g2.6g104.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g413g111kcal5.4g19.8g0.8g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5894g7418kcal283.2g424.6g483.2g140.4g
Valittu annoskoko2947g3709kcal141.6g212.3g241.6g70.2g
Annoskoko puolitettuna1474g1855kcal70.8g106.2g120.8g35.1g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701