Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2000g768kcal20g138g4g50g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )60g540kcal0g0g60g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Hunaja90g302kcal0.9g73.8g0g0g
Saksanpähkinä 140g952kcal20.6g4.6g91.3g22.3g
Vuohenjuusto President600g1548kcal114g3g120g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g472g127kcal6.1g22.7g0.9g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6740g8483kcal323.6g485.8g552.6g160.6g
Valittu annoskoko3370g4241kcal161.8g242.9g276.3g80.3g
Annoskoko puolitettuna1685g2121kcal80.9g121.5g138.2g40.2g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701