Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2249g863kcal22.5g155.2g4.5g56.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )68g607kcal0g0g67.5g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.2g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0g
Hunaja101g339kcal1g83g0g0g
Saksanpähkinä 157g1071kcal23.1g5.2g102.6g25g
Vuohenjuusto President675g1741kcal128.2g3.4g134.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g531g143kcal6.9g25.5g1.1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7578g9537kcal363.8g546.4g621.4g180.4g
Valittu annoskoko3789g4769kcal181.9g273.2g310.7g90.2g
Annoskoko puolitettuna1895g2384kcal91g136.6g155.4g45.1g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701