Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 250g96kcal2.5g17.2g0.5g6.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hunaja11g38kcal0.1g9.2g0g0g
Saksanpähkinä 18g119kcal2.6g0.6g11.4g2.8g
Vuohenjuusto President75g193kcal14.2g0.4g15g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana842g1060kcal40.4g60.6g69g20g
Valittu annoskoko421g530kcal20.2g30.3g34.5g10g
Annoskoko puolitettuna211g265kcal10.1g15.2g17.3g5g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701