Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2499g959kcal25g172.4g5g62.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )75g675kcal0g0g75g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.5g5.7kcal0.3g1g0.1g0g
Hunaja112g377kcal1.1g92.2g0g0g
Saksanpähkinä 175g1190kcal25.7g5.8g114g27.8g
Vuohenjuusto President750g1934kcal142.4g3.7g149.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g590g159kcal7.7g28.3g1.2g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8420g10597kcal404.4g606.8g690.4g200.6g
Valittu annoskoko4210g5299kcal202.2g303.4g345.2g100.3g
Annoskoko puolitettuna2105g2649kcal101.1g151.7g172.6g50.2g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701