Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 500g192kcal5g34.5g1g12.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )15g135kcal0g0g15g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Hunaja23g75kcal0.2g18.4g0g0g
Saksanpähkinä 35g238kcal5.1g1.2g22.8g5.6g
Vuohenjuusto President150g387kcal28.5g0.7g30g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1685g2121kcal80.8g121.4g138g40.2g
Valittu annoskoko843g1060kcal40.4g60.7g69g20.1g
Annoskoko puolitettuna421g530kcal20.2g30.4g34.5g10.1g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701