Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 300g83kcal3.6g12.2g0.6g6.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Kurkku, tuore100g10kcal0.6g1.7g0.1g0.7g
Päärynä kuorittu 280g121kcal0.9g22.4g0.3g10.9g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki100g80kcal13g2g2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1802g659kcal37.6g85.8g9.2g39.2g
Valittu annoskoko901g330kcal18.8g42.9g4.6g19.6g
Annoskoko puolitettuna451g165kcal9.4g21.5g2.3g9.8g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714