Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g30g105kcal0g0.9g11.4g0g
Becel juokseva, annos 10g70g462kcal0g0g51.8g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g300g1335kcal21.3g203.7g59.1g10.5g
Vispikerma Flora 20%250g550kcal7.5g12.5g50g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)200g112kcal17g10g0.4g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g130g727kcal10.9g71.5g44.2g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g75g409kcal3.8g44.3g24g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini15g52kcal12.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g8280kcal146.6g875.8g481.8g21g
Valittu annoskoko1180g4140kcal73.3g437.9g240.9g10.5g
Annoskoko puolitettuna590g2070kcal36.7g219g120.5g5.3g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84963