Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras500g1600kcal69g290g16g41g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)320g352kcal80g0g3.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g236g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g30g7.4kcal0.6g1g0.1g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g500g300kcal10g42.5g10g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)500g300kcal5g22.5g20g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4331g5524kcal347g782g103.2g94.2g
Valittu annoskoko2166g2762kcal173.5g391g51.6g47.1g
Annoskoko puolitettuna1083g1381kcal86.8g195.5g25.8g23.6g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964