Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.7g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)6.2g4.4kcal0g0.6g0.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)6.2g16kcal0.1g0.6g1.5g0g
Pirkka luomu tomaattimurska624g187kcal8.7g40.6g3.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 375g498kcal31.6g65.9g7.5g18.7g
Hunaja 25g83kcal0.1g20.2g0g0g
Viinietikka 38g7.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2350g1961kcal84.4g266.2g60g40.4g
Valittu annoskoko1175g980kcal42.2g133.1g30g20.2g
Annoskoko puolitettuna588g490kcal21.1g66.6g15g10.1g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570