Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)7.5g5.2kcal0g0.7g0.3g0g
Currytahna punainen (Pirkka)7.5g20kcal0.2g0.7g1.8g0g
Pirkka luomu tomaattimurska749g225kcal10.5g48.7g3.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 450g598kcal37.9g79.1g9g22.5g
Hunaja 30g99kcal0.1g24.2g0g0g
Viinietikka 45g9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g2353kcal101.4g319.2g72.2g48.4g
Valittu annoskoko1410g1177kcal50.7g159.6g36.1g24.2g
Annoskoko puolitettuna705g588kcal25.4g79.8g18.1g12.1g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570