Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 25g216kcal0g0g24.5g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)8.7g6.1kcal0.1g0.8g0.3g0g
Currytahna punainen (Pirkka)8.7g23kcal0.2g0.8g2.1g0g
Pirkka luomu tomaattimurska874g262kcal12.2g56.8g4.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 524g698kcal44.3g92.3g10.5g26.2g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.2g0g0g
Viinietikka 52g11kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3290g2745kcal118.8g372.4g84.2g56.4g
Valittu annoskoko1645g1373kcal59.4g186.2g42.1g28.2g
Annoskoko puolitettuna823g686kcal29.7g93.1g21.1g14.1g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570