Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)11g7.9kcal0.1g1g0.4g0g
Currytahna punainen (Pirkka)11g29kcal0.2g1g2.7g0g
Pirkka luomu tomaattimurska1124g337kcal15.7g73g5.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 674g897kcal56.9g118.7g13.5g33.7g
Hunaja 45g149kcal0.2g36.3g0g0g
Viinietikka 67g14kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4230g3530kcal152.2g478.8g108.2g72.6g
Valittu annoskoko2115g1765kcal76.1g239.4g54.1g36.3g
Annoskoko puolitettuna1058g882kcal38.1g119.7g27.1g18.2g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570