Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)1.2g3.2kcal0g0.1g0.3g0g
Pirkka luomu tomaattimurska125g38kcal1.7g8.1g0.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 75g100kcal6.3g13.2g1.5g3.7g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Viinietikka 7.5g1.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g392kcal16.6g53g11.8g8g
Valittu annoskoko235g196kcal8.3g26.5g5.9g4g
Annoskoko puolitettuna118g98kcal4.2g13.3g3g2g
Arvot/100g100g83kcal3.5g11.3g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570