Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)3.7g2.6kcal0g0.3g0.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)3.7g10kcal0.1g0.3g0.9g0g
Pirkka luomu tomaattimurska375g112kcal5.2g24.3g1.9g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 225g299kcal19g39.6g4.5g11.2g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Viinietikka 23g4.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g1176kcal50.8g159.6g36g24.2g
Valittu annoskoko705g588kcal25.4g79.8g18g12.1g
Annoskoko puolitettuna353g294kcal12.7g39.9g9g6.1g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570