Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus300g210kcal48g0g0.9g0g
Emmental, punaleima 17%115g334kcal39.1g0g19.6g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)220g55kcal2g9.5g0.9g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g265g32kcal4g4g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g100g80kcal2.6g4g6g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Tilli mauste1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2012g1428kcal191.8g36g54.8g0.2g
Valittu annoskoko1006g714kcal95.9g18g27.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna503g357kcal48g9g13.7g0.1g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623