Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus900g630kcal144.1g0g2.7g0g
Emmental, punaleima 17%345g1001kcal117.4g0g58.7g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)660g165kcal5.9g28.4g2.6g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g795g95kcal11.9g11.9g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g300g240kcal7.8g12g18g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Tilli mauste3g0.5kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.3kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6036g4284kcal575g107.8g164g0.8g
Valittu annoskoko3018g2142kcal287.5g53.9g82g0.4g
Annoskoko puolitettuna1509g1071kcal143.8g27g41g0.2g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623