Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1051g735kcal168.1g0g3.2g0g
Emmental, punaleima 17%403g1168kcal136.9g0g68.5g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)770g193kcal6.9g33.1g3.1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g928g111kcal13.9g13.9g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g350g280kcal9.1g14g21g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.5g6kcal0.3g1.1g0g0g
Tilli mauste3.5g0.6kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7042g4998kcal670.8g125.6g191.6g1g
Valittu annoskoko3521g2499kcal335.4g62.8g95.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna1761g1250kcal167.7g31.4g47.9g0.3g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623