Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1501g1051kcal240.1g0g4.5g0g
Emmental, punaleima 17%575g1668kcal195.6g0g97.8g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)1101g275kcal9.9g47.3g4.4g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g1326g159kcal19.9g19.9g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g500g400kcal13g20g30g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Tilli mauste5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Valkopippuri 2.5g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10060g7139kcal958.6g180g273.6g1.4g
Valittu annoskoko5030g3570kcal479.3g90g136.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna2515g1785kcal239.7g45g68.4g0.4g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623