Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)625g425kcal10g93.1g0.6g0g
Emmental, punaleima 17%125g363kcal42.5g0g21.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g250g213kcal3.5g11g17.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g2000kcal112g208.2g78.8g1.6g
Valittu annoskoko1000g1000kcal56g104.1g39.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna500g500kcal28g52.1g19.7g0.4g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629