Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)750g510kcal12g111.8g0.8g0g
Emmental, punaleima 17%150g435kcal51g0g25.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g300g255kcal4.2g13.2g21g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g2400kcal134.4g250g94.6g1.8g
Valittu annoskoko1200g1200kcal67.2g125g47.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna600g600kcal33.6g62.5g23.7g0.5g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629